RETOURNEREN

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst, zonder opgave van reden, te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Dit heet "herroepingsrecht" (zie artikel 6 van de Algemene voorwaarden). Om gebruik te maken van dit recht, stuur je ons een email (info@leegowen.nl) met de mededeling dat je de bestelling wilt retourneren. Vervolgens stuur je het artikel in originele staat binnen 14 dagen met het ingevulde herroepingsformulier retour. Bij verbreking van de verzegeling is je bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden.  Retourzendingen zijn voor risico van de koper. leeGOwen is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoek raken van teruggestuurde goederen.
De verzendkosten voor het retourneren zijn voor rekening van de koper. Deze kosten bedragen circa € 6,95 per pakket (raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder).  Nadat wij de zending in goede staat retour hebben ontvangen, zal het aankoopbedrag, inclusief de verzendkosten, van het geretourneerde artikel of artikelen, binnen 5 dagen, worden teruggestort op je rekening.

GARANTIE

Op alle artikelen die je bij ons koopt, heb je uiteraard fabrieksgarantie. Mocht bij het bouwen van de bestelde Lego set(s) blijken dat een of meerdere onderdelen missen, kun je rechtstreeks contact opnemen met de LEGO klantenservice op het nummer (00800) 5346 5555 (gratis).

 

 

 

© 2018 - 2019 leeGOwen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel